ANKARA / MAMAK - BüyükşehirAnfa Ortaokulu

BüyükşehirAnfa Ortaokulu

ARAPLAR MAH. 1346 SK. BÜYÜKŞEHIR ANFA ILKOKULU BLOK NO 5 MAMAK / ANKARA
Vizyon
Milli manevi değerleri benimseyen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler yetiştiren; bilim ve teknolojiyi rehber alan bir okul.
Misyon
Çağın ve geleceğin becerilerini kazanan ve becerilerini insanlık yararına kullanabilen; bilim ve teknolojiye meraklı, Milli ve manevi değerlerini üstün tutan, kendini ve çevresini sürekli geliştiren, nitelikli, dürüst, ahlaklı bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
09:00--15:35
Ulaşım
349 ve 366 nolu ego otobüsleri, üreğil tren durağından 366 nolu ego otobüsü ring yapmaktadır. 349 nolu otobüse kızılay, sıhıye, ulus, dikim evi, saime kadın ve mamak belediyesi önünden binilebilir, otobüslerin son durukları okula 100 m mesafededir.
İLÇE MERKEZİ ARAPLAR MAHALLESİ
İl Merkezi:12km İlce Merkezi:6km